Jäsenhankintakilpailu 2022

....Liittoon kuuluminen on osa ammattitaitoa....

 

Järjestämme kevään ja syksyn jäsenhankintakilpailut. Kevään kilpailuaika on 1.1-30.6.2022  ja syksyn 1.7-31.12.2022.

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti, voittajan nimi voidaan myös julkaista somessa hänen luvallaan.

Eniten ( maksavia) jäseniä hankkinut palkitaan,  arvomme lisäksi leffalippuja kaikkien jäseniä hankkineiden kesken "yksi  maksava jäsen, yksi arpa"

                     

                    Ammattiliittoon kuuluminen on maailman kovin juttu!

 

Työntekijän puolta työelämässä pitää vain ammattiliitto. Sellaiset edut, kuten työntekijälle kuuluvat lomat, sairausajan palkka tai vanhempainvapaat eivät ole itsestäänselvyyksiä. Se, missä kunnossa nämä ja monet muut työntekijän edut ovat, riippuu jokaisesta jäsenestä. Ammattiliitto neuvottelee työehtosopimukset, joissa sovitaan työn tekemisen määräyksistä ja lisäksi liitot vaikuttavat lainsäädäntöön.

Ammattiliittoon liittyminen on osoitus siitä, että arvostat omaa ammattiasi, haluat viedä eteenpäin alasi työehtoja ja pidät tärkeänä, että pelisääntöjä noudatetaan työsuhteessa. Ammattiliitto PAMissa olet yli 230 000 yksityisten palvelualojen työntekijän joukossa. Ja tässä joukossa vaaditaan parempaa tulevaisuutta ja työehtoja - kaikille. Omalla jäsenyydellä vaikutat siihen, kuinka kovaa me puhumme, kun neuvotellaan palvelualojen työehdoista ja palkoista.

 

Vertaa, mitä etuja ammattiliitto tarjoaa pelkän työttömyyskassan lisäksi