Osaston tarjoamat jäsenedut 2023

VUODEN 2023 JÄSENEDUT


LIPPUETU

Osasto korvaa 50% kolmesta (3) lipusta per vuosi urheilutapahtumaan, konserttiin tai teatteriin Oulun seudulla. Korvataan max 35€/lippu MAKSUT TILITETÄÄN VAIN JÄLKIKÄTEEN. Ei VIP-lippua, etu on henkilökohtainen. ( Esim. Qstock-kaksipäivänen lippu on kaksi lippua)

UIMAAN JA LIIKKUMAAN

Zimmarin, Raksilan, Raatin tai Vesi-Jatulin uinnit/kuntosalikäynnit korvataan 25€/kevät ja 25€/ syksy. Korvaus maksetaan keväällä ja syksyllä (OuluCard-korttia ei korvata) jäsenen tilille kuittia vastaan, johon merkittynä nimi, jäsennro ja tilinro. Postita kuitti osastolle.

MUUT EDUT

MÖKKI  

Osastomme mökki sijaitsee Pudasjärvellä, jäsenhinta 50€/vrk. Ei-jäsenille 70€/ vrk. Lisätietoja Kaija Jäntti p. 050 4361028.

HOX! Mökki ei ole talvella 2022/2023 vuokrattavissa!!

RUKA SKI CHALETS 1

Lomaosake vuokrattavissa tiettyinä aikoina. Lisätietoja Kaijalta puh. 050 436 1028, linkki Rukan osakkeeseen.

KEILAUS

Oulun keilahalli, Isokatu 97.Osasto maksaa 10€/kk/jäsen.

PARTURI-KAMPAAMO CARITA

Hallituskatu 33-10% kaikista töistä os 710 jäsenille. Hiusmuotoilija Elena Kokkonen.

SHELL AUTOPESU-ETU (voimassa alkuvuoden 2023)

Oulunsalon, Zeppeliinin, Kempeleen ja Haapalehdon asemilla. Perfect shine pesu 15€, Perfect Premium pesu 25€, muista pesuista -20% Alennukset saat kassalta esittämällä PAMn jäsenkortin.

OPISKELUETU

Korvaamme yhdestä kurssista max 40€/vuosi. Maksu kuittia vastaan, johon merkittynä nimi, jäsennro ja tilinro. Postita kuitti osastolle.


 MITEN TOIMIN:

Lähetä alkuperäinen kuitti ja lippu tai lipun kopio postitse tai tuo osaston toimistolle, emme hyväksy kuitin kopioita emmekä skannattuja kuitteja sekä sähköpostitse lähetettyjä lippuja / kuitteja.

Laita nimesi, jäsennumerosi, tilinnro IBAN muodossa sekä puhelinnumerosi.

Emme hyväksy smartumeilla, liikuntaseteleillä yms maksettuja lippuja.

Osaston osoite:

PAM Hotelli-ja Ravintola-alan Oulun osasto 710

Uusikatu 22

90100 OULU

Huom! Kun lähetätte osastolle kuitin, jossa pyydetään korvausta esim. uimalipusta, laitathan tilinumerosi FI tilimuodossa, täten helpotat maksamista.

Huomioithan, että viime vuoden kuitteja ei pystytä enää tänä vuonna korvaamaan, esim. uimalippuja.

Vuoden 2022 viimeinen palautuspäivä on 20.12, sen jälkeen tulleet kuitit menevät seuraavan vuoden lippuedusta, eli ole ajoissa!!


Pudasjärven Onnela mökki