Osaston 80v juhla

 

Osastomme 80v juhlapäivää vietettiin hieman ennakkoon 18.8.2018, varsinainen juhlapäivähän on marraskuun viides päivä.

Halusimme tehdä tästä päivästä koko perheen juhlan, minkä takia päädyimme tällä kertaa järjestämään nämä juhlat kesällä. Juhlien suunnitteluhan alkoi jo viime syksynä 2017 juhlien teeman miettimisellä sekä aikataulujen hahmottamisella ja keväällä 2018 alkoi ohjelman miettiminen, mahdollisen juhlapaikan valinta sekä juhlapuhujien kutsuminen.

Juhlien paikaksi valikoitui Villa Hannala Hietasaaressa. Aluksi vieraille tarjoiltiin kuohuviinit, myös lapsille oli omat kilisteltävät. Osaston  puheenjohtaja Vesa-Matti Ollila aloitti tervetulopuheella sekä toimi ohjelmavetäjänä.

Saimme onneksemme juhlapuhujaksi liiton edunvalvontajohtajan Jaana Ylitalon, joka pitikin oikein mainion puheen. Puhe löytyy tästä sivuilta liitteenä.

Oulun toimiston puolesta puhujana oli toimitsija Carolyn Tourunen joka mainiolla puheellaan kiitti osaston aktiivista johtokuntaa sekä juhlien runsasta osanottoa, jäsenistöä oli todellakin runsaasti paikalla, noin 80 aikuista ja lasta yhteensä.

Puheiden jälkeen tarjolla oli kakkukahvien vuoro. Ohjelmassa oli vielä lapsille omat leikkimieliset kisailunsa sekä aikuisille odotettu ja mainostettu tarjotinjuoksukilpailu.

Onneksemme meillä johtokunnassa on aktiivinen jäsen Sari, jonka ansiosta saimme todella upeita palkintoa kilpailuihin.

Tarjotinjuoksukilpailu olikin yllättävän tiukka, voittaja kuitenkin selvisi ja kaikki osallistujat saivat valita palkintonsa.

Lisäksi meillä oli lähellä sijaitseva Vauhtipuisto vuokrattu pelkästään osaston jäsenten käyttöön, siellä olikin huima vauhti päällä nuorilla ja nuorenmielisillä.

Nämä juhlathan eivät olisi muuten toteutuneet ilman vapaaehtoisia sekä johtokunnan jäseniä että myös muita osaston aktiivijäseniä, kiitos heille.

Ja suuri kiitos myös kaikille mukana olleille, ilman osallistujia ei olisi juhliaa!

Villa Hannala
Juhlien pöytäesite
Juhlakakku PAM logolla
Kilpailujen palkintoja
Jaana Ylitalo PAMn edunvalvontajohtaja
Carolyn Tourunen Oulun toimistosta
Ulkoteltta
Juhlavieraita
Lasten kilpailuun osallistujia
Tarjotinjuoksu kilpailun valmistelua
Kilpailussa tarkoituksena oli kiertää rata täysillä laseilla ja maalissa punnittiin kenellä oli vielä eniten nestettä jäljellä.
Sihteerin näyte tarjotinkannosta
Kolmen kärki, onnittelut heille ja kaikille muillekkin kilpailijoille
Juhlavieraita
Juhlavieraita
Juhlavieraita