Kunnon työn päivä 7.10

Osallistu Kunnon työn päivään esim. kehumalla työkaveriasi, millainen on sinun kunnon työn päiväsi jne. Instagramissa tunnisteella #kunnontyönpäivä710 

 

Arvomme 4.10-10.10 välisenä aikana kuvia lähettäneiden kesken leffalippuja !!

 

Kunnon työn päivää vietetään joka vuosi 7. lokakuuta ympäri maailmaa. Suomessa teemapäivä näkyy työpaikoilla ympäri maan. 

Kunnon työn päivää järjestävät ammattiliittojen keskusjärjestöt Akava, SAK, ja STTK sekä Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK.

Kunnon työn päivänä juhlitaan kaikkea sitä, mikä työelämässä on jo kunnossa. Samalla muistetaan, että korjattavaa löytyy edelleen. Riittämättömät palkat ja epävarmat työsuhteet ovat arkipäivää miljoonille työntekijöille. Globaali maailmantalous mahdollistaa halpatuotannon työntekijöiden kustannuksella. Työperäinen stressi ei katso maata, ikää tai asemaa.

Kunnon työn päivänä iloitsemme hyvästä työstä. Yllätämme työkavereita, kiitämme kunnon työn tekijöitä ja samalla vaadimme kaikille entistä parempaa työelämää, ihmisarvoista työtä ja riittävää palkkaa. Osallistumalla, yllättämällä ja työkavereita kiittämällä ihmiset voivat näyttää, että kunnon työ on heille tärkeää - niin Suomessa kuin maailmalla.